Advies

Ondersteunen bij inschrijving van tenders, ontwikkelen van bestekken, tijdens de uitvoering en bij het opstellen van een onderhoudsplan. 

Ontwerpfase

Constructie advies

Als u een asfaltverharding wilt aanleggen, dan wilt u ook dat het asfalt veilig en comfortabel is met een lange levensduur. Aan de hand van het beoogde gebruik en de levensduur kunnen wij een passende asfaltconstructie voorstellen.

Materiaalkundig advies

Wij kunnen u adviseren door de verhardingsmaterialen af te stemmen op alle relevante factoren die belangrijk zijn om een duurzame verharding te realiseren.

Milieukundig advies

Wij kunnen u adviseren op het gebied van bodemonderzoek en eventuele bodemverontreiniging. Kosten hiervoor maken we voorafgaand aan de werkzaamheden inzichtelijk. Zo worden bodemonderzoeken en eventuele bodemsaneringen uitgevoerd volgens de wet- en regelgeving.

Tenderfase

Beoordeling constructies en mogelijke alternatieven
De conditie van een verharding bepaalt welke maatregelen nodig zijn om de weg weer voor een bepaalde tijd te laten functioneren. Wij kunnen dit beoordelen en aan de hand hiervan een advies geven over de te nemen onderhoudsmaatregelen. Als er al een voorgeschreven verhardingsconstructie is, kunnen wij deze grondig evalueren en suggesties doen voor eventuele optimalisaties en alternatieve benaderingen.

Beoordeling materialen en mogelijke alternatieven
Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en zijn hiermee inzetbaar voor één of meerdere toepassingen. Wij beoordelen de voorgeschreven materialen op hun kenmerken en toepassingen en stellen, daar waar mogelijk, optimalisaties of alternatieve materialen voor.

Realisatie fase

Advies over het verwerkingsproces
Het zorgvuldig aanbrengen van materialen is essentieel om ervoor te zorgen dat het product langdurig meegaat. Dankzij onze uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van het toepassen en verwerken van verhardingsmaterialen, bieden wij advies dat bijdraagt aan de realisatie van hoogwaardige en duurzame producten.

Advies over constructies en materialen als gevolg van wijzigingen tijdens de realisatie.
Als er tijdens de uitvoering omstandigheden ontstaan die aanpassingen vereisen, kunnen wij u helpen bij het voorstellen van wijzigingen die voldoen aan uw wensen en vereisten. Op die manier zorgen we ervoor dat het eindproduct een gelijkwaardige kwaliteit behoudt.

Vraag een offerte aan

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen
Marcel van Aalst

Marcel van Aalst

Wegenbouwtechnoloog